Så var det maj igen!

Våren kommer mer för varje dag som går och vi är redan inne i maj! Helt otroligt. Det är 2 månader sen jag började på nya jobbet och det har verkligen varit fullt ös. Efter att jag och Jocke jobbat tre veckor i sträck tog vi långhelg denna helgen, från fredag till onsdag. Skönt värre.

De kommande helgerna är också rätt fullbokade, dock inte av arbete. Nästa helg är det årsmöte i Soundic, helgen efter det är det schlager-kryssning och sen är det årsmöte i SLHF. Sista helgen i maj kommer eventuellt mamma och Rufus upp och hälsar på i storstan.

Långledigheten spenderades först hemma men i söndags begav jag mig ner till Katrineholm. Hjälpte mamma att få styr på Vista och så var jag, Kenny och hans flicka hos Joel o Sanna och åt lassagne igår kväll. En mycket trevlig tillställning. Idag har jag, Skippen och en pirra med en dator på åkt tillbaka till storstaden. Nu väntar en kort hundpromenad och sedan ska jag fortsätta läsa Den siste tempelriddaren. En MYCKET spännande bok. Rekommenderas varmt.

Dela i Sociala medier