En trevlig lördag

2014-05-31 16.38.55Idag har vi, jag, Daniela och Elin, varit hos min pappa i Solna på middag. En trevlig lördagseftermiddag med god mat, god ost och gott vin. Dessutom fick vi smaka hans hemmagjorda hjortronglass som smakade utsökt. Även Elin smakade av både glass och ost och förvånade oss genom att för första gången själv äta med sked.

Det är roligt för det händer mycket i hennes liv just nu, hon har nästan lärt sig gå, kan klättra i och ur soffan och nu även äta med sked. Från framsteg till framsteg.

Det tråkiga med att åka i väg så där med Elin är det logistiska. Pappa bor lite krångligt till för att åka kollektivt och jag hittar inte så bra där så vi är hänvisade till färdtjänsten. Som så ofta när vi måste åka färdtjänst med bilbarnstol kom först ingen bil alls, sedan kom en bil med en felaktig bilstol och till slut – nästan en timme för sent kom en bil som vi kunde åka med.

Det är synd att vi ses så sällan men det blev i alla fall en väldigt trevlig lördagseftermiddag!

Dela i Sociala medier