Spinningpass

Idag har jag varit i Farsta Sim- och idrottshall för att prova ett spinningpass. Det är första gången någonsin jag gått på ett sådant. Cyklat på motionscykel har jag ju gjort innan men aldrig på det här viset. Passet var 55 minuter långt och i mitt tycke rätt intensivt, även om man ju kör i sin egen takt och efter sina egna förutsättningar. En stor del av passet gick ut på att stå och trampa och där kände jag att dit har jag inte kommit på detta första pass. Jag satt den mesta tiden och körde mitt eget race. Det var riktigt jobbigt och det är ju det som är meningen naturligtvis.

Jag ska nog helt klart köra spinning igen. Kanske blir det roligare om man gör det mer regelbundet och framförallt när kroppen börjar vara med på noterna lite mer. :) Jag gillar ändå idén med gruppträning. Återstår nu att se om jag kommer ur sängen i morgon.

Andra bloggar om: , , , ,

Dela i Sociala medier