Bye bye Tele2Comviq

Logga TeliaEfter nästan tio år med Tele2Comviq som mobiloperatör är jag tillbaka där jag en gång började. Mitt första GSM-abbonemang hade jag hos Telia, på den tiden då det var svindyrt med mobil, då var det 1995 och inte förrän 2006 kom jag tillbaka. I går blev jag godkänd som kund, idag fick jag mitt SIM-kort och koder, imponerande snabbt faktiskt.

Jag orkade inte engagera mig i processen att portera telefonnummer utan jag byter helt enkelt till ett nytt nummer hos Telia.

Nummret är utkommunicerat till de flesta som kan tänkas behöva det – har du inte fått det, skriv en rad till joche at joche.se. :)

(Jag har egentligen inte helt lämnat Tele2Comviq. I min jobbtelefon sitter fortfarande ett Tele2 företagsabbonemang, och så gissar jag att det lär förbli under överskådlig tid.)

Tele2Comviq, Telia, mobiltelefoni

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier