Ett nyårslöfte, eller nåt

2014-01-09 19.13.43Nu har jag äntligen gjort slag i saken och skaffat mig ett träningskort. Nu finns det alltså ingen återvändo utan nu är det dags att på allvar försöka ta tag i det här med träning. Sedan jag slutade mitt förra jobb har det inte funnits någon optimal träningsmöjlighet så därför tänkte jag nu prova detta. I kortet ingår möjlighet både att simma, gymträna och gå på gruppträningspass i Stockholms stads alla sim- och idrottshallar.

Nu är det bara att hoppas att jag faktiskt också tar sig för att träna som jag har tänkt. Förutsättningarna finns ju för att det kan funka, gäller bara att hitta bra rutiner, viss diciplin och gärna lite draghjälp. Jag satsar väl inte direkt på Beach 2014 utan målet är väl i första hand att få en bättre vardagskondition och förhoppningsvis må bättre. Jag har saknat simningen så det vore skönt att komma igång med.

Andra bloggar om: , , ,

Dela i Sociala medier