Tidig julklapp till hushållet

2013-12-01 13.33.01Idag köpte jag en tidig julklapp till hushållet. Vår kaffemaskin har varit trött ett tag och gör inte lägre gott kaffe.

Vi funderade på om vi skulle skaffa en ny kaffemaskin men har inte hittat något som varit bra. I stället började vi lite löst kolla in kaffebryggare med inbyggd kaffekvarn. Vi hittade en modell från Philips, HD7751, som verkade vettig och eftersom den dessutom just nu är kampanjvara på Clas Ohlson så slog jag till och köpte den idag.

Ännu så länge har vi bara bryggt en omgång kaffe i den och man behöver laborera lite med inställningen för malningsgrad innan vi kommer bli nöjda men resultatet hittills var ändå lovande. Den är dessutom föredömligt tillgänglig om man inte ser. Den har fyra knappar, en för inställning av antalet koppar, en för kaffestyrka, en för att slå av eller på kvarnfunktionen (den tar vanligt färdigmalt kaffe också, om man vill) samt en kombinerade ström och starta bryggnings-knapp.

Så nu blir det bryggt kaffe ett tag så får vi se om vi är nöjda på lång sikt eller om vi återgår till en ny kaffemaskin i framtiden.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Tidig julklapp till hushållet”