Fin julklapp från facket

Ann-Louice, 24, fick ett nytt namn av sitt fackförbund HTF. De döpte om henne till Ida och kastade ut henne ur A-kassan. Trots att det är HTF som gjort fel är Ann-Louice ändå utkastad och får inte längre stämpla, skriver Aftonbladet.

– Jag kan bara beklaga det oförklarliga namnbytet och be om ursäkt, men det är stränga regler för att få stå kvar som medlem. Man har själv ansvaret för att betala även om posten går fel, säger Carina Hedqvist, föreståndare för HTF:s a-kassa, till Arbetarbladet.

Men vänta nu. Det var väl HTF och inte Posten som bytte namn på henne? Fruktansvärt uselt att inte ta sitt ansvar. HTF ska ju för övrigt slås ihop med SIF nu vid nyår. Jag är SIF:are och ser väl inte direkt fram mot det hela. Det nya fackförbundet ska heta Unionen. Löjligt. Unionen låter för övrigt ungefär som Aliansen. *ryyyys*

Andra bloggar om: , , ,

Dela i Sociala medier