En TiVo flyttar in

2013-12-09 16.37.59Häromdagen kom det en stor låda från Com Hem innehållandes en styck TiVo-box. Jag är försiktigt skeptisk till TiVo som koncept och det är ytterst tveksamt om jag skulle vilja ha en själv, framförallt för att jag vill jobba mot ett boxlöst hem snarare än att få in en till/ny box i hemmet. TiVo är den lösning som står till buds för Com Hems kunder om man tecknar ett nytt TV-abonnemang idag.

Hur har då TiVo ändå hamnat i hemmet? Jo, det beror på att den ska utvärderas tillgänglighetsmässigt. Jag ska helt enkelt ta reda på hur tillgänglig boxen är och hur lätt den är att använda. Det ska bli spännande att leka med boxen ett tag. Jag kommer återkomma om vad jag tycker om TiVo, både som generell produkt men framförallt hur den är att använda för synskadade.

Andra bloggar om: , , , , ,

Dela i Sociala medier