Lanzarote, dag 1

20131118_154724Nu är vi framme på vårt hotell, Sinco Plazas, i Puerto del Carmen på Lanzarote. Det har varit en extremt lång dag med uppstigning strax efter klockan 04.00. Vi var på Arlanda strax innan klockan 6. Där blev det först lite problem eftersom tjejen i infodisken på Arlanda påstod att vi inte hade bokat någon assistans på flygplatsen, vilket 20131118_170246vi hade och vilket också bekrätades sen vid incheckningen. Vi fick i alla fall assistans och allt gick bra. Vi hann med en lättare frukost på Arlanda innan planet lyfte mot Lanzarote klockan 07.35. Vi hade bokad mat ombord på planet och fick därför en trerätters lunch serverad klockan 09.20. Någon sorts variant på Toast Skagen, Köttfärsbiffar med potatis och äppelkaka till efterrätt. Jag höll mig till själva huvudrätten för att försöka få någon sorts struktur på mitt blodsocker. Det gick så där kan man väl sammanfatta det med. Jag har dessutom nån sorts infektion i kroppen, halsont och så vilket ju inte gör det lättare att hålla sockret i schack. Ungefär 12.20 lokal tid landade vi och här fungerade assistansen hur bra som helst. Vi fick vår packning och hamnade vid rätt transferbuss som tog oss till hotellet. Väl här checkade vi in i vår lägenhet och gick därefter och intog dagens riktiga lunch. För min del en magnifik macka med pommes och naturligtvis med öl därtill. Vi har också hunnit med att handla frukostmat, öl, vatten och andra förnödenheter under eftermiddagen, tagit en siesta för att orka med kvällen och sedan ätit en god middag i hotellets restaurang. Nu börjar det kännas rejält i kroppen att det varit en lång dag så det ska bli mycket skönt att sova. Just i kväll är det inte så varmt här så det kommer vara en mycket behaglig temperatur i sovrummet.

 

Dela i Sociala medier