Äntligen!

2013-10-30 09.20.04
Älgen har följt mig genom åren. Nu har han ny utsikt i Enskede.

Idag har jag uppnått något som jag strävat efter under de snart 14 år som jag bott i Stockholm. Jag har äntligen gångavstånd till jobbet – eller tre stationer med tunnelbanan.

Idag har jag och Skippen flyttat in på vårt nya kontor på vårt huvudkontor i Enskede.

Som ombudsman har jag dels riksuppdrag med delansvar i en del av våra nationella arbetsgrupper och för intressepolitiska frågor vi driver. Dessutom så har jag distriktsansvar för två distrikt, Östergötland och Värmland. Jag hade förut ansvar för mitt gamla hemdistrikt Sörmland men vi har gjort lite rockad i regionen och då blev det så här. I samband med det har jag också fått byta min lokalplacering från Linköping till Stockholm. Jag trivs grymt bra på kansliet i Linköping också men det har känts jobbigt att i bland bara resa dit för att sitta vid skrivbordet. Nu står skrivbordet en kvart hemifrån och jag kommer resa ut i regionen för at vara med vid möten och aktiviteter. Det kommer bli bättre på alla sätt. Mindre tid går bort i resor, jag får närmare till jobbet och det blir lättare att kombinera med familj och småbarn. Det ska också bli spännande att nu börja arbeta med värmlänningarnas frågor.

I samband med flytten till Enskede har jag också fått en ny, lite större, bildskärm. Det var meningen att jag skulle få en 27″ Samsungskärm men det visade sig att specarna inte överensstämde med verkligheten, det fanns inget VESA-fäste på skärmen så den gick inte att montera på arm vilket skulle gjort det lite opraktiskt för mig. Leverantören fixade i stället fram en 30″ Dell-skärm som nu är på plats på kontoret. Det är lite större än jag tänkt mig men jag hoppas att det ändå kommer fungera bra.

Andra bloggar om: , , ,

Dela i Sociala medier

    2 Replies to “Äntligen!”