Äntligen lite julledigt!

Den här hösten har känts väldigt lång men äntligen blir det lite decemberledigt. Den sista veckan före jul har varit fruktansvärt hektisk, alla kunder har velat ha allt gjort samtidigt och i fredags hade vi inte mindre än 8 bokade jobb på en och samma dag. Det var meningen att vi skulle ägna oss åt att inventera vårt lager men det får vänta till efter helgerna. Nu är i alla fall allt gjort – det sista för mig i form av en leverans till en kund i lördags. Snacka om att man får offra sig.

Nu har jag åkt tåg ner till Katrineholm för julfirande och det känns skönt att få koppla av lite. Dessutom blir man ju bortskämd pådet här sättet. Som alla söner vet så mår mammor inte bra om de inte får skämma bort sina barn. Så det vill jag så klart inte ta i från henne. Dessutom har jag två par jeans som jag ska be henne hjälpa mig lägga upp.  Även det en sådan sak mödrar mår bra av. :)

Andra bloggar om: , , , ,


Dela i Sociala medier