Äntligen helg!

Äntligen står helgen framför dörren. Gick upp 05.30 i morse och det var riktigt riktigt tungt. Idag var en riktig flängdag, förmiddag på produktvisning i Uppsala och sedan utprovning hos en kund i södra Stockholm direkt efter lunch. Hann med en snabb sväng förbi kontoret, ett rekordsnabbt ätet McD-mål och så iväg. Full fart.

Nu är det i alla fall kväll och jag är sjukligt trött. Dessutom har jag hamnat i lite av en smekmånadsperiod när det gäller mitt {sv:blodsocker}. Verkar som kroppen satt igång med lite insulinproduktion igen vilket gör att jag en period hamnade väldigt lågt. Nu har jag sänkt alla doser {sv:insulin} så nu är det stabilare igen, gäller bara att vara observant på vad som händer. Mer stick i fingrarna åt folket :P

I morgon är det final i Melodifestivalen. För första gången någonsin tror jag har jag faktiskt sett alla deltävlingarna.  Får besök i morgon kväll för själva tittandet. M, A och V kommer hit. Blir väl pizza, några pilsner och trevligt umgänge. Najs! Min gissning är väl att Charlotte Perelli vinner, även om jag inte hoppas det. Jag tänker i alla fall INTE hålla på Christer. :-)

Andra bloggar om: , , ,

Dela i Sociala medier