Elin döpt

_DSC6402 2 HKP 2
Elin döpt. Foto: Hannah Kåhlman

Idag har Elin döpts i S:t Eskils Kyrka i Haninge. Elin var jätteduktig och snäll genom hela dopet och resten av dagen. Vi var totalt ett 40-tal personer som deltog vid dopet och den efterföljande mottagningen med smörgåstårta. Senare på kvällen har vi grillat med några vänner ute vid vår husvagn, då slapp dock dopbarnet var med. Hon var rätt trött efter att ha vandrat runt bland alla som ville hälsa på och hålla i henne.

Det är roligt att så många ville dela dagen tillsammans med oss. Ett speciellt tack till Hannah som fotograferade åt oss och Nanna som ansvarade för videofilmning under dopet och efteråt.

För er som inte hade möjlighet att vara på plats finns möjlighet att se dopet i en kortversion nedan.

Andra bloggar om: , , , ,

 

Dela i Sociala medier