Dagens i-landsproblem

Är på resande fot igen, denna gång ska jag åka till Flen på ett styrelsemöte. Eftersom jag landar mitt i lunchen så tänkte jag köpa med mig mackor från mitt favoritställe Uppercrust.

På Stockholm central finns denna inrättning i två exemplar och jag gick till den i nedre hallen. Där meddelade man att man tyvärr inte tar kort idag pga ett tekniskt fel. Man hänvisade kunderna till försäljningen i norra hallen i stället. Där rådde samma problem så några mackor från Uppercrust blev det inte idag.

Jag började bli lite orolig, tänk om det gällde alla ställen på centralen… Som tur var fungerar betalning med kort hos Pressbyrån så nu sitter jag här på tåget med en räkmacka och en Cola Light i packningen.

Det är intressant hur sårbart samhället är, en liten trasig kabel och helt plötsligt kan vi inte handla oavsett hur mycket pengar vi har på banken. Det är nog trots allt en bra grej att försöka ha nån hundring eller
så i plånboken.

image

Dela i Sociala medier