Kanske är ett problem löst

Ända sedan jag skaffade mig min första iPad har jag haft ett och samma problem. Att hitta en bra lösning för externt tangentbord. Jag har provat att använda ett externt bluetooth-tangentbord, ett skal som man kan ställa iPaden i och en tangentbordsdocka. Alla lösningarna har haft sina fördelar, men alla har också burit på någon nackdel, varit för stora, otympliga eller som i fallet med tangenbordsskalet obekvämt att skriva på.

När jag var på kurs med jobbet för några veckor sedan såg jag en lösning som en av de andra kursdeltagarna hade. Ett mjukt skal med inbyggt trådlöst tangentbord. Äntligen en lösning som på alla sätt ser bra ut. Jag har dock inte lyckats lista ut vad själva tangentbordet var för sort och märke men i tisdags visade min kollega Frida att det på en nätbutik. Tangentbordet heter Logitech Solar Keyboard Folio och drivs via solceller, alltså behövs inte heller några batterier. Nu återstår bara att få tag på ett exemplar. Elgiganten säljer det för 995 kronor, problemet är bara att just Elgiganten har sina butiker på opraktiska ställen. Men köpa ett ska jag. Ännu en julklapp från Joche till Joche.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Kanske är ett problem löst”