I morgon är den stora dagen…

Nyckel7 dagar till flytten. Läs alla inlägg om flytten.

I morgon är det en vecka kvar till flytten och i morgon ska jag också träffa säljare och mäklare för att slutgiltigt göra upp affären och få nycklarna till mitt nya hem. Det känns stort, häftigt och ganska läskigt.

I morgon eftermiddag kommer mamma upp till Stockholm för att hjälpa till med packning och så. Det väntar en hård helg med mycket slit då det mesta ska hinna packas under helgen. Ju mer som är klart desto skönare blir min nästa vecka så jag ska arbeta idogt. Behöver göra ett besök och förse mig med fler flyttkartonger dock. Packtejp och annat skoj är också ett måste att skaffa. I morgon kommer också de första bilderna på nya lägenheten – om än i tomt skick.

Andra bloggar om: , , , , ,

Dela i Sociala medier