Smart app från Tele2

Tele2 har släppt en mycket smart app för sina kunder. Appen heter +46 och gör det möjligt att ringa och ta emot samtal med sin mobil när man befinner sig utomlands. Har man tillgång till wifi så kan man använda appen för att ringa med sin vanliga prislista. En mycket trivsam funktion faktiskt. Tappar man anslutningen till wifi skickas inkommande samtal åter via mobilnätet.

Jag tycker det här var en innovativ lösning. För mig som har ett fastpris-abonnemang blir det här en attraktiv tjänst att använda. Det går också att ringa via appen om man befinner sig i Sverige, perfekt om man har tillgång till wifi men inte mobiltäckning.

Appen finns för nerladdning på App store och Google Play. Appen är gratis att ladda ner, men kostar 39 kronor i engångsavgift när man börjar använda den – detta faktureras på mobilfakturan. Om man börjar använda appen under beta-perioden så slipper man betala den avgiften.

Läs mer hos Tele2.

Andra bloggar om: , , , ,

Dela i Sociala medier