Besök hos Kattluckan

Katten FinaIdag har vi varit på besök hos Kattluckan, det katthem som Frostis och Sputnik kom ifrån. Anledningen till besöket är att vi funderar på att utöka djurparken lite till. En tjejkatt ska flytta in är det tänkt, vilket gör att familjen kommer ha två labradoroer och tre katter. Kattluckan omplacerar katter som oftast är lite äldre och jag var väldigt nöjd med samarbetet med dem när jag övertog Frostis och Sputnik, därför var det rätt naturligt att vända sig till dem igen när det var dags för ännu en katt.

Katten, en tvåårig hona som just nu heter Fina, ska flytta in någon gång efter midsommarhelgen. Hon behöver dock få ett nytt namn då Fina inte känns som nåt kul namn.

Förslag på vad denna söta tjej ska heta kan med fördel lämnas i kommentarerna. Ett starkt önskemål är att namnet ska börja på F. Förslag som kommit hittills är Fanny, Felicia och Fanta.

Andra bloggar om: , , ,

Dela i Sociala medier