Uppdaterar HTC Desire till Android 2.2

HTC har nu påbörjat utrullningen av Android 2.2 (FroYo) till HTC Desire. Jag testar nu att installera uppdateringen för att se om något av de saker jag klagat på har blivit lösta i denna version. Bland nyheterna, förutom buggifxar, märks Flash 10.1, Filmning i HD (720p) och möjligheten att använda telefonen som Wifi-hotspot, dvs att dela telefonens mobila internetanslutning till datorer och annat via Wifi. Man ska dessutom ha gjort ansiktslyftningar i HTC Sense, HTCs eget skal ovanpå Android. Ska bli intressant att testa. Jag har annars i princip gett upp den telefonen som jobblur och överväger starkt att börja köra Nokia N86 igen, men vi får se hur det här går. (Privat kör jag, om nu någon mot all förmodan skulle missat det en iPhone 4)

Dela i Sociala medier

    2 Replies to “Uppdaterar HTC Desire till Android 2.2”

    1. kom uppdateringen som en ”notification” eller har du gått bakvägen och laddat ner det från en annan källa?

      • Den kom som over the air-uppdatering. Men jag forcerade den via Meny > Inställningar > Om telefonen > Systemuppdatering