Jag hatar att vänta!

iPhone 4Your Apple order has been shipped!

Fick just ett mail med ovanstående innebörd. Det innebär att min iPhone 4 har lämnat Apples lager och just nu är på mot Milton Keynes. Vad ska den där att göra, kan man ju undra? Jo, det är nämligen så att jag beställt min iPhone via Apple i Storbritannien, de säljs nämligen olåsta där. Kruxet är bara att Apple bara levererar till adresser i England. Känner man ingen som bor där får man utnyttja mellanhänder, i det här fallet DHL’s service Borderlinx.

Borderlinx är helt enkelt en uppsamlingsplats dit man kan skicka sina beställningar för vidare transport till Sverige.  På detta sätt har jag alltså beställt en ny iPhone 4 som nu är på väg mot Milton Keynes där Borderlinx har sin terminal. Sedan får jag kasta ut en dryg trehundring för att DHL ska expresstransportera paketet till Stockholm – vilket bör ta cirka 48 timmar från det att paketet landat hos dem. Kostnaden för själva telefonen, en svart 16Gb, slutar på cirka 5 800 kronor. Det tycker jag är helt acceptabelt för en olåst telefon.

Från början utlovade Apple att de skulle skicka telefonen den 14 juli. De ligger således drygt en vecka före plan vilket jag uppskattar. Det innebär att med lite tur kan jag faktiskt hinna få min nya telefon innan jag åker till Tyskland. Man ska ju inte ropa hej ännu, men förutsättningarna ser ju onekligen goda ut. Med tanke på hur bra bilderna blir med iPhone 4 skulle det innebära att jag kan skippa systemkameran på Berlinresan.

Nu är det som sagt bara att vänta. Jag HATAR att vänta!

Andra bloggar om: , , , ,

Dela i Sociala medier