Snabbvisit i Göteborg

Demonterad punktdisplayDenna veckan bjöd på en kortare tjänsteresa till huvudkontoret. Vi åkte ner med X2000 onsdag morgon och for hemåt igen på torsdagskvällen. Anledningen till besöket var att träffa en av våra leverantörer av punktskriftsdisplayer och få lite information om nyheter, diskutera produkterna och också lite skruvarkurs för våra tekniker. Det är alltid intressant att se en produkt isärtagen och man blir lika förvånad varje gång att det faktiskt går att få ihop den igen till det det var från början.

På onsdagskvällen gick vi ut och åt med leverantörens representanter och våra chefer. Tyvärr så var det på ett ställe där ljudvolymen var sådan att det var svårt att föra några vettiga samtal. Men maten var god och riklig men kanske inte ett ställe jag skulle välja om det hade varit jag som betalade. :)

Det var skönt att sätta sig på tåget hem och lämna ett regnigt västsverige för den här gången. Helt klart gör sig Göteborg bättre i sommarskrud.

Andra bloggar om: , , ,

Dela i Sociala medier