Glad midsommar!

MidsommarstångSå har det åter blivit dags för midsommar och jag har återvänt från västkusten och Göteborg för att i stället hamna i de sörmländska skogarna. Just nu i Katrineholm där mamma har tagit hand om Skippen medan jag har varit i Götet. I eftermiddag bär det av mot Eskilstuna med tåg för att fira midsommar tillsammans med Stewe, Nanna, Veronica med flera. Det ska bli riktigt trevligt att träffa alla igen och en trevlig midsommar hoppas jag på.

WebkursMitt jobbande i Göteborg har gått bra och det blev en trevlig kurs med tjejerna som skulle lära sig WordPress. Det var trevligt att vara iväg ett tag och jag har haft helt okej dagar i Göteborg. Passade på att träffa Magnus nere i Götet också. Vi svängde några bägare på Majornas krog. Mycket trevligt.

Nu väntar som sagt midsommarfirande. Hoppas just DU får en riktigt trevlig midsommarhelg!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Dela i Sociala medier