Färdtjänstkort med SL Access dröjer

För några veckor sedan damp det ner ett informationsutskick från Färdtjänsten där de stolt meddelade sitt samgående med SL och att det skulle innebära att man efter 1 juli skulle börja leverera nya Färdtjänstkort på SL Access – det vill säga så att man även som Färdtjänsttagare ska kunna passera automatiska spärrar i Tunnelbanan och på pendelstationerna.

Jag som har ett kort som knappt håller ihop längre har hållit ut i väntan på de nya korten och ringde därför idag för att höra hur lång tid de automatiska utskicken skulle dröja eller om man kunde beställa ett nytt kort och få det på SL Access. Då blev jag informerad om att lanseringen ännu en gång har blivit uppskjuten – det är nästan 1,5 år sedan vi blev lovade SL Access första gången. Nu säger man ”någon gång i slutet av året, kanske”.

Det är ju bra att Färdtjänsten åter igen går ut med desinformation. Kundtjänst säger att man inte han stoppa utskicket och det är nog sant – men varför gjordes det över huvud taget om man inte var säker på att det skulle bli klart?

Andra bloggar om: , , ,

Dela i Sociala medier