Prova-på vaxning

MarinanDet är inte det att jag är rädd för att arbeta, som Paradis-Oskar skulle ha uttryckt sig.

Idag har jag varit med Jocke ut på marian och hjälpt till att vaxa båt. En upplevelse för mig som är ganska arbetsskygg av mig när det gäller såna där fysiska arbeten. Men det här var riktigt roligt på sitt sätt även om det var jäkligt jobbigt också. Men solen sken ju även om det var lite kallare idag så man kan ju inte direkt klaga tycker jag.

Det är i alla fall skönt med lite påskledighet. Igår var jag tillsammans med Mattias och Andreas i Farsta. Jag köpte en ny kameraväska och vi passade på att käka. Efter att de åkt hem träffade jag Nanna och vi tog en lång promenad i letande efter påsköppna matleverantörer. Alla krogar i närområdet var stängda så det slutade med att vi fick äta McDonald’s. Väl hemma tog vi några öl och snackade skit in på nattkröken.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Dela i Sociala medier