Matinköp…

Nu har vi varit och försett oss med mat på Ica Maxi i Arlanda Stad.
Det var en upplevelse. Eller ja, inte själva ICA utan resan dit snarare. Vägverket är nämligen inte så bra på det är med skyltning av platser så det var inte helt lätt för oss att hitta till Arlanda Stad. Till slut gick det dock och panpizza och dylika tilltugg inhandlades för aftonen.

Sitter nu på ”hotellet” och softar. Väntar på morgondagen, för ännu har ju inte äventyret börjat på allvar, även om det naturligtvis är på god väg.

Saknar Skippen. Känns så tomt utan honom. Men jag vet att han har det bara bra där han är. Jag tror faktiskt att jag kommer sakna honom mer än vad han kommer att sakna mig. Känns hårt för ett hussehjärta att medge det, men så är det nog faktist.

Nu är det nog dags att se om man inte kan få att i en kopp te, eller kaffe, eller nåt… Det kan vara gottt så här innan sänggåendet.

Dela i Sociala medier