Styrelsehelg

Vintervy horsfjärdenFredag i sverige och jag har lämnat söders höjder och kontoret bakom mig och åkt söderöver. Närmare bestämt till Almåsa för en styrelsehelg. Jag ska spendera halva våren här ute, fem helger fram till april ska jag vara här, det är möten, kurser och så är det ”körskola” som Nanna kallade det – det vill säga fortsättningskurs med ledarhunden. Skippen ska lära sig veta hut nästa helg. Almåsa ligger vid Horsfjärdens strand och här är alltid otroligt vackert oavsett vilken årstid man spenderar här.

I kväll väntar middag och sedan ska nog jag och Magnus prova bastu, pilsner och simbasäng tror jag. I morgon väntar sedan förhandlingar i styrelsen och vi har mycket att avhandla så det blir nog en lång helg. Men det blir också trevligt umgänge, god mat, härliga hundpromenader och vacker utsikt.

Andra bloggar om: , , ,

Dela i Sociala medier