Julen står för dörren

14 december. Det känns lite märkligt att det har gått så fort. Tio dagar kvar till jul med andra ord. Sitter i göteborg just nu, arbetar på huvudkontoret den här veckan. Här skiner solen från en klarblå himmel, temperaturen är strrax över nollan och det är torrt ute. Känns långt från snö, vinter och jul.

På något sätt vill inte julstämningen riktigt infinna sig ännu, men det kanske kommer när vi kommer närmare julen. Jag hoppas på att få lite snö över julen – även om jag vet att Mattias hatar när jag säger så.  Julen ska firas i Katrineholm medans nyåret blir i Stockholm.

Här sitter jag nu och väntar på lunch. Vi åt julbord igår och efter det trodde jag att jag aldrig skulle äta mat igen, men nu är jag väldigt hungrig helt plötsligt. Om ett par timmar är det så dags att kliva ombord på X2000-tåget mot huvudstaden. Tre timmar på tåg sen är man hemma, då väntar nån timmes arbete till innan det är dags att åka och hämta den gula fyrfotingen som varit utackorderad under veckan.

Helgen ska ägnas åt lugna aktiviteter. Lite städning, softande och kanske ett eller annat besök.

Trevlig helg!

Andra bloggar om: , , ,

Dela i Sociala medier