Kamphundsinlägget

Den 11 mars skrev jag ett inlägg i bloggen om polisens hantering rörande en avlivning av en kamphund. Inlägget är det i särklass mest lästa på joche.se och jag har nu därför tvingats stänga av kommentarsfunktionen på det inlägget. Detta beror på att folk använder kommentarsfunktionen för att sprida galla över både polis, rättstat och journalister. Och över kamphundar.

Min blogg är inte platsen för näthat. Har man såna behov tycker jag man ska ställa sig på sin lokala ICA-butik och skrika ut dem i stället. Effekten lär bli ungefär den samma som på nätet, men med den skillnaden att den som kommenterar ser den de hoppar på och omgivningens reaktioner. Det vore kanske lärorikt?

Men jag ska inte klaga. Annars är min blogg rätt förskonad från dylika saker, men jag tycker ändå det är trist när det händer. Folk tror tydligen att bara för att man sitter bakom sitt tangentbord så kan göra och säga vad som helst. Trist.

Andra bloggar om: ,

Dela i Sociala medier