Tack Anna!

Tack till Anna Ekelund, kolumnist p? tidningen Aftonbladet f?r din mycket t?nkv?rda kolumn om utomhussex. ?mnet kom upp till ytan efter att medlemmarna i en b?tklubb, grannar till en nudisstrand, g?tt till polisen och anm?lt att folk har sex i ett buskage p? stranden. De v?gade inte l?ngre sl?ppa ut sina barn, och ve och fasa, frun till en av m?nnen som uttalar sig i artikeln hade sett tv? stycken karlar h?lla p? ? idka ?lskog i vegitationen. Dessutom var man uppr?rd ?ver en hemmagjord kondomautomat. Hall?? ?r det inte bra med s?ker sex?

Ja, vad ska man s?ga… Sex ?r ju s? naturligt, det ?r en del av m?nskligheten, och att det l?tt leder till sex n?r man m?r bra p? en strand, njuter av solen och v?gorna och dessutom ?r nakna ?r v?l inte konstigt. N?nstans kan jag inte heller l?ta bli att fundera p? om det hade l?tit likadant om det hade varit tv? kvinnor som frun hade hittat koppulerande i buskagen? Troligtvis inte, och om inte annat hade bara frun blivit uppr?rd, karln hade v?l springit ner med kikarn f?r ? f? en skymt av de t?cka k?ttet.

Men det ?r ju sk?nt att n?gon v?rnar om moralen. S? till n?sta sommar hoppas vi p? att kondomautomaterna ?r borta, att ordentliga badshots b?rs, och framf?rallt att skogsdungen ?r j?mnad med marken. Eller inte. Jag m?ste nog s?ga som Anna p? Aftonbladet, vi borde ge oss ut och p?ka i naturen lite oftare.