Mycket irriterande…

Mitt publiceringssystem e107 har krashat. Gud vet vad som har h?nt, men det best?mde sig f?r att inte vilja fungera l?ngre efter att jag hade laddat upp sis?d?r 1,5 gigabyte bilder fr?n Englandsresan.

Efter flera timmars slitande framf?r burken har jag fortfarande inte f?tt fart p? det. Alternativen just nu k?nns som att endera ominstallera hela e107, alternativt att jag ?terg?r till det gamla publiceringssystemet PHPX. N?gon g?ng under veckan ska jag kanske lyckas best?mma mig f?r vilket.

I g?r var jag och Jocke ute och grillade. Det var en lugn och sk?n kv?ll ute p? marinan och som vanligt drack man v?l en och annan pilsner f?r m?nga. Var i allafall hemma vid tv?-rycket och somnade som en klubbad oxe.

I morgon skall jag b?rja jobba igen. Gudarna ska veta att jag inte har n?gon st?rre lust, men det ?r v?l i sind ordning antar jag. Det kommer s?kert att k?nnas b?ttre n?r man v?l tagit sig upp ur s?ngen och i v?g till jobbet. Ska sitta som ?rendebevakare hela denna veckan s? jag hoppas att jag p? det viset kan f? en lite lugnare start. Veckan som kommer blir nog annars lugn tror jag. Jocke vill att jag ska hj?lpa honom med lackning ombord p? b?ten, och det kan man ju g?ra, ett lagom fridfullt och inte allt f?r kr?vande arbete. Passar mig r?tt bra s?ledes. :)

Dela i Sociala medier