Resa till Berlin

Då var det bokat och klart för resa till Berlin i mitten på juli. Det är jag och Mattias som åker tillbaka för att fortsätta vår resa genom staden och stadens historia. Denna gång måste vi ta oss i kragen och åka upp i TV-tornet, besöka Brandenburger Tor och gå på Unter Den Linden. Som tidigare år ska vi shoppa på Saturn vid Alex (som bara tar emot kontanter) äta på den lilla restaurangen bredvid TV-tornet, äta två luncher på Subway vid TV-tornets fot och besöka Kaiser Willhelm kyrkan i gamla Väst-Berlin som fortfarande gör mig tagen av dess historia.

Det blev som jag misstänkte i tidigare blogginlägg att Air Berlin tar oss dit. Det var dem som kunde erbjuda oss det lägsta priset (997 kr) och den bästa tidtabellen. På vägen dit flyger vi med en av deras nya Airbus 320, på vägen hem får vi nöjet att flyga en äldre version av Boeing 737, nämnligen deras -300 version.

Vi kommer att bo på Park Inn Alexanderplatz som vi bodde på natt 1 under vårt första besök i den tyska storstaden år 2004. Denna gång bor vi alla tre nätter där.

Det ska bli underbart att få komma tillbaka till Berlin. Staden som fångat mitt hjärta!

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Resa till Berlin”