Hon är så sanslöst patetisk

Neeeeeeej men vad oväntat! Carola är besviken! Ursäkta, men VEM bryr sig? Carola är en trejde klassens b-kändis vid det här laget, ungefär i nivå med första årets Big Brother-deltgare i kändisskap. Till och med Baren-Meral är MER kändis än Carola.

– Som tidigare vinnare är det självklart tycker jag att få tre minuters utrymme att sjunga sin senaste singel eller ett medley.

Ja, om man inte klarar av att lansera sig själv på nåt annat sätt kanske man ska börja göra nåt annat i stället, knyppla eller så? För övrigt: Stort minuspoäng till Aftonbladet som ger människan mediautrymme.

Innan nu nån sågar mig vid fotknölarna för mina uttalanden så kanske det är bäst att påpeka följande: Ja, Carola har varit en fantastisk artist och väldigt duktig sådan. Dock är hennes tid förbi i schlagersammanhang. Hon borde kanske vara mer ödmjuk och lämna plats för det nya artistsverige och luta sig tillbaka nöjd med det hon faktiskt gjort i stället för att gapa efter mer, mer och mer.

Andra bloggar om: ,

Dela i Sociala medier

  2 Replies to “Hon är så sanslöst patetisk”

  1. Är självaste Carola en b kändis tycker du? Det kan verkligen vilket jävla ufo som helst intyga att hon inte är. Du är väl antagligen en i mängen som irriterar sig på Carola för att hon själv är så väl medveten om hur sjukt bra hon är. Hon är snäll, omtänksam, underbar och hur fantastist som helst. De här fyra egenskaperna förstår jag verkligen inte hur folk förknipper med Carola när de kallar henne diva, och påstår att hon är snobbig. Vad jag förstår så har väl du ALDRIG pratat eller ens träffat Carola? Det är fruktansvärt skamligt att du ens vågar yttra dig om något som inte ens har med dig att göra överhuvud taget.

  2. Du borde kanske läsa HELA inlägget innan du skriver bitska kommentarer. Som jag skrev, ja Carola har varit en väldigt duktig artist. ”att hon är medveten om hur sjukt bra hon är” är just den självgodhet som jag och många med mig har svårt att tåla. Ödmjukhet skulle verkligen inte skada.

   Sen har hon en del andra negativa sidor också, exempelvis detta med hennes utalanden mot homosexuella, för att nämna något.

   Vad gäller vad jag skriver, eller inte skriver om, så förbehåller jag mig rätten att i min blogg skriva om exakt det som faller mig in. Bland de ämnena ingår schlager och melodifestival, och därmed också Carola i det här fallet.

   Jag har för övrigt träffat Carola.