Självtillfredställelse för den goda sakens skull

Aftonbladet berättar idag om ett event i London där tvåhundra personer förväntas delta. Det handlar inte om vilket som helst get-together utan det handlar om ett onanimaraton.

Sponsorer skänker pengar för varje onanerad minut och pengarna går till forskning kring HIV. Lokalen där onanin försigår är uppdelad i fyra zoner, en för män, en för kvinnor, en mixad och en avslappningsdel. Dessutom har varje onanist en övervakare som ser till så det inte blir tal om något fusk.

Projektet där folk kommer för den goda sakens skull har tidigare arrangerats i bland annat San Fransisco. Enligt arrangörerna handlar det inte bara om välgörenhet utan också om att bli av med tabun kring onani och säkrare sex.

Personligen skulle jag nog ha väldigt svårt att ställa upp i ett dylikt event, speciellt om man ska ha en övervakare. Det låter faktiskt lite läskigt. Men för de som är lite exhibitionistiskt lagda och dessutom kåta av sig… Ptja, då kanske det är en bra grej?

Andra bloggar om: ,

Dela i Sociala medier