Bara åtta arbetsdagar kvar

Det känns skönt att veta att det bara är åtta arbetsdagar kvar i år. Onsdag nästa vecka går jag på jullov och kommer inte arbeta igen förrän den 9 januari 2006. Det känns otroligt bra.

I morgon går jag på årets sista beredskap, och ska på så sätt tjäna ihop de sista komptimmarna för att klara av julledigheten.

Helgen har varit lugn hemma. Var och tog ett par öl med en vän i fredags, men var sedan hemma resten av helgen. Pizza och film igår och bara softande idag, sånär som på en session i tvättstugan, man måste ju ha rena kläder lagom till jul.

På tisdag väntar besök på Jensens tillsammans med Jocke, ett besök vi skulle genomfört redan förra veckan, men som fick inställas på grund av missar i planeringen. Så på tisdag blir det en rejäl köttbit och en god pilsner, beredskapen till trots. :)

Nu återstår bara att krypa ner i sängen och säga godnatt internet.

Dela i Sociala medier