Fredag, fredag

Jag har sv?rt att njuta av att det ?r fredagskv?ll n?r jag vet att jag ska jobba i morgon.
M?lstyrning hela helgen, och jag ?r inte j?ttesugen.

Dagens och g?rdagens SKTF-kurs var mycket informationsrik och jag kommer hem stoppad med kunskap som ska oms?ttas i praktiken. Fortfarande kvarst?r sex heldagar i utbildningsprogrammet, s? det kommer bli ?nnu mycket mer utbildning innna det ?r f?rdig. Men som sagt, l?rorikt var det. Trevliga deltagare var det ocsk?, fr?n spridda delar av SLL. Det ?r intressant att se inom hur olika v?rldar vi lever trots att jobbar inom samma ”f?retag” s? att s?ga. Visserligen ett f?retag med dryga 40 000 anst?llda, men ?nd?. En massa l?xa har vi f?tt till n?sta m?te ocks?. Bara att jobba p? hehe.

I morgon och p? s?ndag ?r det som sagt arbete. P? m?ndag-tisdag ?r jag i alla fall ledig. Sk?nt.

Dela i Sociala medier