Idol 2008 är över

Idol 2008Så är det då slut. Idol 2008 är avklarat. Och vinnaren blev inte helt otippat Kevin Borg. Trots att tävlingen inte skedde på lika villkor. Min favorit till slutet var helt klart Alice. Hon har inte varit min favorit under resan, som ni vet, men jag tycker att hon växt enormt. Fortfarande hade jag velat se Johan som vinnare, men jag tror att vi kommer få se mer av både honom och av Alice.

Andra bloggar om: , ,

Laila sa allt….

”Du tar platsen för någon som tar det här seriöst”, betyget från juryn till Lars svider och är så välförtjänt. Hänger han inte löst i kväll gör han det aldrig! Jag tror tyärr han har chans att hänga kvar till final, men jag hoppas innerligt det inte blir så. Mitt tips just nu är: Anna, Johan och Lars i final i Idol 2008.

Johans framträdande i kväll var något av det bästa i hela Idol 2008. Klockrent, grabben!

Andra bloggar om: , , ,

Det är inte lätt….

Stackars Johan. Det här är inte det bästa han gjort i Idol och det är ju dessutom inget han kan påverka heller. Johan i målbrottet mitt i direktsändning.

Han kanske håller på att bli könsmogen av alla tjejer som flockas omkring honom, säger Anders Bagge och skrattar.

Lite elakt, men trots allt roligt. Men han har sanslöst många fans, något som en riktig Idol ska ha.

Andra bloggar om: , ,

Alltså, man skäms ju

Hur i hela hel…. Hur i hela världen kan Loulou sitta löst – och åka ut – och den där Lars sitta säkert i Idol. Det är sjukt. Riktigt sjukt.

Jag skäms över er som röstar.

Uppdatering: (Enligt Aftonbladet kan Loulou åkt ut för att hon tyckte att det var töntigt att sjunga ABBA. Patetiskt i så fall. Det visar ungefär hur godtyckligt röstningen i Idol fungerar. Lite juryröster vore kanske inte så fel, trots allt.)

Andra bloggar om: , ,

Idol-krönikör utan koll

Expressens Idol-krönikör (ett finare ord för en bloggare) Maria Brander bevisar i kväll att hon har nollkoll. Hon tippar Robin som den som ska åka, och det kan mycket väl vara så, men att skriva så här om Johan visar på total okunskap om både Idol, Johan Palm och de svenska TV-tittarna:

Jag trodde faktiskt att han kunde bli nåt. Att han skulle förvandla sin pubertala charm till något stort. Men efter att ha tvingats se samma vingliga framträdande varje vecka, har jag gett upp.

Go sit in a corner. Snart börjar resultatshowen. Jag hoppas fortfarande på att Lars ska åka ut, men av någon outgrundlig anledning får han vara kvar, men det är klart. Det måste ju vara lite förnedrings-TV av det hela, annars trivs ju inte folk. Yasmina borde ju åka, så uselt framträdande är svårt att återupprepa.

Andra bloggar om: , , , ,