Idol-krönikör utan koll

Expressens Idol-krönikör (ett finare ord för en bloggare) Maria Brander bevisar i kväll att hon har nollkoll. Hon tippar Robin som den som ska åka, och det kan mycket väl vara så, men att skriva så här om Johan visar på total okunskap om både Idol, Johan Palm och de svenska TV-tittarna:

Jag trodde faktiskt att han kunde bli nåt. Att han skulle förvandla sin pubertala charm till något stort. Men efter att ha tvingats se samma vingliga framträdande varje vecka, har jag gett upp.

Go sit in a corner. Snart börjar resultatshowen. Jag hoppas fortfarande på att Lars ska åka ut, men av någon outgrundlig anledning får han vara kvar, men det är klart. Det måste ju vara lite förnedrings-TV av det hela, annars trivs ju inte folk. Yasmina borde ju åka, så uselt framträdande är svårt att återupprepa.

Andra bloggar om: , , , ,

Dela i Sociala medier