Idol-krönikör utan koll

Expressens Idol-krönikör (ett finare ord för en bloggare) Maria Brander bevisar i kväll att hon har nollkoll. Hon tippar Robin som den som ska åka, och det kan mycket väl vara så, men att skriva så här om Johan visar på total okunskap om både Idol, Johan Palm och de svenska TV-tittarna:

Jag trodde faktiskt att han kunde bli nåt. Att han skulle förvandla sin pubertala charm till något stort. Men efter att ha tvingats se samma vingliga framträdande varje vecka, har jag gett upp.

Go sit in a corner. Snart börjar resultatshowen. Jag hoppas fortfarande på att Lars ska åka ut, men av någon outgrundlig anledning får han vara kvar, men det är klart. Det måste ju vara lite förnedrings-TV av det hela, annars trivs ju inte folk. Yasmina borde ju åka, så uselt framträdande är svårt att återupprepa.

Andra bloggar om: , , , ,

Kyrka ger ut sexbok

Church of England i Storbrittanien ger ut en sexguide till sina medlemmar, berättar Expressen idag. Boken Growing together ska få kyrkans medlemmar att ha mer sex och är tänkt att motverka skilsmässor.

”Sex är långt ifrån något fult, det är något helt igenom underbart och något som bör firas” står det i handboken som heter Growing together. Handboken ger också uppmaningen: ”Som alla andra färdigheter måste man lära sig – bli varandras lärare.”

Det här borde kanske den svenska pingströrelsen tänkt på när de gav ut sin skrift till ungdomar, Värt att vänta på, som gick ut på att ungdomar borde avstå alla former av sex före äktenskapet, onani inräkad.

Detta med religion kontra sex har ju alltid varit en het potatis för kyrkan, så det är ju glädjande att the wind is vänding, så att säga.

Andra bloggar om: , , ,