Alltså, man skäms ju

Hur i hela hel…. Hur i hela världen kan Loulou sitta löst – och åka ut – och den där Lars sitta säkert i Idol. Det är sjukt. Riktigt sjukt.

Jag skäms över er som röstar.

Uppdatering: (Enligt Aftonbladet kan Loulou åkt ut för att hon tyckte att det var töntigt att sjunga ABBA. Patetiskt i så fall. Det visar ungefär hur godtyckligt röstningen i Idol fungerar. Lite juryröster vore kanske inte så fel, trots allt.)

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier

  5 Replies to “Alltså, man skäms ju”

  1. Och jag skäms över dig som håller på Johan… ;-) Klart som attan att det är godtyckligt, det är ju vanliga svensson som röstar, med allt vad det innebär. Vissa tycker nån är söt och röstar därför, andra tycker nån har bra röst och röstar därför. Många (som jag) röstar inte alls men har ändå synpunkter på vem som åker ut och vem som får stanna…

   Kom igen, skäms inte över att folk har olika uppfattning om saker och ting! Hur skulle det se ut om det inte var så? Däremot håller jag med om att det är synd att Loulou åkt ut, hon var en frisk fläkt :-)

  2. Klart att folk ska få ha olika uppfattning, men för att programmet ska fungera och bli bra teve måste det ju ändå finnas gränser någonstans för hur godtyckligt det får bli.

   Därför kanske det skulle bli en mer rättvis röstning om även juryn fick rösta. Då skulle det kunn uppvägas en del då juryn skulle besöma talang och förmåga medan folket skulle kunna rösta baserat på andra faktorer. Om det handlar om att ta fram en Idol borde ju Loulou exempelvis vara med bland finalisterna till Globen eftersom hon har potentialen att bli både en förebild och Idol för andra.

   Den potentialen har kanske inte exempelvis Lars. Vad som gör att han får vara kvar är lite av en gåta, i alla fall för mig. :)

  3. Lars ligger i samma kategori som Johan. Lite alternativa. Som Håkan Hellström. Han kan inte sjunga, men är jävligt populär.

  4. Alternativ var ordet, sa Bull. Lars förefaller ju inte ha alla indianer i kanoten. :)

  5. Pingback: Nomell.Se