Fruktkasse hos MatHem

2014-04-24 18.43.15MatHem som levererar mat hem till dörren efter att man beställt den på nätet har infört en fruktkasse i sitt sortiment. Kassen som ska rymma 4 kg ekologisk frukt kostar just nu 169 kronor. När vi idag beställde hem varor från dem passade vi på att prova kassen. Den beskrivs på MatHems sida som en kasse som passar kunder som vill ha mer än äpplen och bananer.

När leveransen kom visade det sig att kassen i fråga – som inte var någon kasse – innehöll 3×500 gram äpplen, 6 bananer och 500 gram kiwi. Totalt vägde frukten 2700 gram inklusive embalage. Den totala kostnaden för att köpa frukten direkt i butiken hade varit 93:50.

Det är ju inte utan att man känner sig rätt så blåst. Så jag satte mig och ringde till deras kundservice. Till deras försvar ska sägas att de höll med om att vi borde fått bättre valuta för pengarna. De tjafsade inte heller utan la direkt in ett tillgodo på vår nästa order på fruktkassens hela kostnad. Det ska de ha cred för. Nu får vi ju bara hoppas att det här verkligen var en engångsföreteelse och att ”fruktkassen” ser bättre ut om man vågar beställa den igen.

Andra bloggar om: , , ,

Dela i Sociala medier