Tillbaka hem, del VIII: På plats i nya lägenheten

2013-09-12 08.40.27Så kom då den sista kvällen i gamla lägenheten. Av praktiska skäl så flyttade Daniela, Elin och alla djur redan i tisdags kväll och jag sov själv sista natten i Brandbergen.

Det var som vanligt sista kvällen – en massa småsaker som behövde fixas in i det sista. Avfrostning av en frys till exempel och de där små sakerna som man alltid glömmer till sist. Strax efter midnatt kom jag i säng och då fanns bara en enda tom kartong kvar i lägenheten – den som jag skulle packa luftbädden jag sov på i. Snacka om timing.

I morse var det tidig revelj och jag var ur sängen en stund före sju. En snabb frukost och lite fix innan flyttfirman dök upp klockan 08.00. Strax efter 12 var allt på plats i den nya lägenheten som just nu är totalt överfull av kartonger. Vardagsrummet är över huvud taget inte framkomligt just nu.

Till helgen får vi lite uppackningshjälp så förhoppningsvis ser situationen bättre ut efter helgen. På fredag morgon gör vi slutgiltigt upp affären på vår gamla lägenhet och i och med det så är vår tid i Haninge slut.

Nu återstår bara att lägga sig i sängen och sova, sova, sova. Kommer nog bli väldigt lätt att somna idag.

Dela i Sociala medier