På nya kontoret

Nu har vi börjat installera oss på vårt nya kontor Skippen och jag. På vår arbetsplats i Linköping har vi fått ett ganska stort kontor med skrivbord och ett litet sammanträdesbord med fyra stolar. Idag har jag och min kollega P varit och köpt en ny biabädd till Skippen. En grå fick han och han förefaller vara mycket nöjd med den, även om han tycker att mattan som ligger under bordet också är rätt så mysig att sova på.

Förra veckan var vi på kurs på Wiks folkhögskola. Jag deltar i arbetsgivarens trainee-program så det var tre dagar fyllda med föreläsningar, trevlig samvaro och många skratt. Det är ett himla trevligt gäng tjejer och killar som jag har hamnat i.

På det hela taget kan man konstatera att det var länge sen det var så här roligt att gå till jobbet, trots att väckarklockan nu ringer klockan 06.00 de dagar jag ska till Linköping.

 

 

Dela i Sociala medier