Dags att börja packa

Bild på en hög flyttkartonger18 dagar till flytten

Nu finns det inte någon återvändo. Flytten är bokad och idag har flyttkartongerna kommit. I morgon ska jag börja utrensningen i förrådet. Där bör i princip bli tomt, kanske inte riktigt, men väldigt mycket tommare än det är idag i alla fall. Behöver jag säga att det är ett jobb jag inte ser fram emot. Man samlar på sig så sjukt mycket skit genom åren. Jag borde har rensat bort massor innan jag flyttade hit, men så smart är man ju så klart inte. Men nu går vi från cirka 10 m2 förråd till 2,5 m2 eller så, och det är en liten skillnad. Alltså: Dags för rensning. Sedan ska kargonerna börja fyllas med allt löst här hemma. Det känns ju inte som så mycket skaer egentligen, men när man väl börjar så inser man ju hur mycket det faktiskt är.

Alla inlägg om denna flytt.

Dela i Sociala medier