På tvivelaktigt hotell i Frankfurt

Hotel MoselDen här veckan har jag tillbringat i Frankfurt för att besöka mässan SightCity 2012. Vi kom ner tisdag kväll och skulle bege oss till vårt hotell i närheten av Frankfurt Hauptbanhof.

Det var många mässor i Frankfurt den här veckan och de som bokade vårt boende hade haft svårt att hitta ett ledigt hotell. Vi gick iväg mot hotellet och började väl ana lite oråd när vi hamnade mitt i stadens redlight district, Vi passerade barer som erbjöd oss både det ena och det andra, det föreföll som varenda tänkbar böjelse skulle kunna tillgodoses på de där klubbarna.

Framme vid hotellet så upptäckte vi att det vi bokat knappast kunde kallas för hotell. Dusch och toalett i korridoren och rummen var mycket slitna, med endast en enda glödlampa. Sängkläderna var dock fräscha och nybytta medan bäddsoffan bar vittnesbörd om vilken sorts aktiviteter som vanligen försiggår i de där rummen.

Det blev en lång natt, inte bara för att det var ovanligt varmt för årstiden i Frankfurt utan också för de ljud som hördes från de angränsande rummen. Det var helt klart att vi hamnat på ett hotell som vanligen hyrs per timme och inte per natt. Morgonen efter var mina chefer helt överens med mig om att vi borde byta hotell och vi lyckades få rum på Hotel Excelsior precis vid hauptbahnhof. Det var helt klart mycket bättre.

Det var en upplevelse att ha provat ett sånt där hotell, men det är ju inget jag känner något behov av att göra igen i brådrasket.

(Lite bilder och kommentarer om själva mässan kommer i senare inlägg)

Andra bloggar om: , , ,

Dela i Sociala medier

    One Reply to “På tvivelaktigt hotell i Frankfurt”

    1. Pingback: SightCity 2012 | Joche.se