Mässa i Uppsala

I fredags och lördags ställde jag och min kollega ut oss själva och våra prylar på mässa i Uppsala. Det var den lokala SRF-föreningens teknikgrupp som arrangerade mässa i dagarna två i Handikappförbundens lokaler. Mässan blev något av ett antiklimax för oss eftersom Posten slarvat bort en stor del av de saker vi skulle visa upp. Ett 12.00-paket från huvudkontoret i Göteborg kom på driven och hann inte fram i tid, så det blev till att skrapa ihop det vi hade av hjälpmedel och hoppa på tåget till Uppsala. Teknikgruppen hade också ställt upp lite gamla hjälpmedel, bland annat en gammal punktdisplay och en världsgammal skanner. Kolla bara in det gigantiska kortet som medföljde.

Fredagskvällen spenderades med personal från en av konkurrenterna och det blev god mat och ett par öl innan sänggåendet.

Det var rätt mycket folk på plats på fredagen medan lördagen var betydligt lugnare. På lördagseftermiddagen packade vi åter ihop och tog tåget hem till huvudstaden. Det är alltid kul med mässor, men nu blir det skönt att njuta resten av helgen i ledighet.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Dela i Sociala medier