Helgarbete

Den här helgen bjöd på arbetslördag. Fredag och lördag har vi ställt ut på FMLS-mässan på Scandic Star i Sollentuna. DEt är en mässa med fokus dyslexi, dyskalkyli och annan Läs & Skrivproblematik och vi har visat våra produkter både vad gäller tal till text och text till tal samt en del spelare för digital talbokslyssning. Det var en rolig mässa med mycket folk och kontakter som kanske kan leda till intressanta uppdrag om man har tur. Mina sista visitkort tog i alla fall slut och vi fick lov att fixa fram extra produktblad så det kändes i alla fall bra.

Det här var första gången för mig att vara med och visa våra Läs & Skrivprodukter. Jag har ju mest bara jobbat med Syn-produkterna förut så det här var nytt och spännande.

Nu väntar mat och pilsner och en helt ledig söndag – sånär som på styrelsesammanträde och städning.

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier