SEMESTER!

Nu är det bara timmar kvar tills semestern börjar på allvar. Tre veckor ledigt ska bli underbart. Nästa vecka bär det av till Tyskland. Men innan dess kommer kusin med kompis på besök i storsta’n och har blivit lovade inkvartering hos mig.

På torsdag lyfter jag och Mattias mot Berlin för tre nätter i den tyska staden. Lite besök vid båten och annat härligt hoppas jag också ska hinnas med under ledigheten. (Uppdatering med bilder från Berlin kommer ske under vår frånvaro hoppas jag, jag tänker nämligen ta med datorn trots att Mattias ironiserar över den…)
Jag har för övrgit nu sagt upp mig hos min gamla arbetsgivare och blir således kvar i den privata sektorn. Det känns skönt!

Uppdatering: Nu är det inte bara min dator han ironiserar över, nu är det min stackars väska också!  Haru tänkt på att den också har känslor, va? :P

Andra bloggar om: ,

Dela i Sociala medier