Fortfarande fullt ös…

Fortfarande är det väldigt mycket att göra och att stå i. Det är i och för sig roligt när man har mycket att göra men det får inte bli för mycket. Måste ta mig i kragen och blogga snart, har flera saker jag borde skriva om och som jag ska skriva om inom inte allt för lång framtid. Tre ämnen ni kan se fram emot inom kort är:

  • Joél och Sannas bröllop
  • Living Large
  • Systembolaget

More to come med andra ord. I helgen som var firade vi M&A’s födelsedag med ett besök på Arlanda med god mat. Mycket trevligt var det. I helgen som kommer väntar radiokurs, eller teknikkurs snarare. Det är nu jag ska försöka förstå all denna konstiga ellära som jag tvingas lära mig. Sen är det bara 2 veckor till certskrivningen. Läskigt. Skulle verkligen vara sååå trist om man misslyckades.

Nåja, nu väntar sängen och ett par kapiteli boken jag just konsumerar, Godmorgon Midnatt av Reginald Hill, en mycket bra Pascoe och Dalziel-roman som varmt kan rekommenderas. Jag har haft en liten Reginald Hill-feber nu ett tag. Hans böcker om Yorkshire-polisen och deras arbete är mycket bra och välskrivna.

När jag är klar med denna bok väntar en liten re-read som det var länge sedan senast jag läste, nämligen Coq Rouge av Jan Guillou. Jag har läst Guillous böcker i omgångar och alla flera gnåger, men just Coq Rouge har jag av någon anledning läst färre gånger än de andra. Nu är det dock dags igen.

(Nej, jag får inte betalt för att länka till AdLibris. Jag gör det för att de nog inte skulle uppskatta att jag snodde deras anotationer och för att det är ett praktiskt sätt att beskriva boken.)

Edit: Det här inlägget skrevs klockan 22:58, men det verkar som mitt kära webhotell har en aldeles egen tidsuppfattning…

Andra bloggar om: , ,

Dela i Sociala medier

    One Reply to “Fortfarande fullt ös…”