Det rör på sig…

5 dagar till flytten.

Nu är 27 kartonger fyllda. Har bara 7 tomma kartonger kvar nu. Känns som det kommer gå åt några fler än så, får väl helt enkelt åka och köpa mer i morgon. Köket, hallen, klädkammaren är klara, samt stora delar av vardagsrummet – utom mitt skrivbord, all radioutrustning och det som har med TV:n att göra. Kvar att packa är också allt i mitt sovrum samt toalettartiklar.

Allt ska vara färdigpackat i morgon.

Uppdatering 21:51: Nu är lite drygt 30 kartonger fyllda. Nu är även Digital-TV-box, DVD-spelare och Video nerpackade och nu är det färdigarbetat för idag. Kvar i morgon är fortfarande sovrummet, databordet och toalettartiklarna. För övrigt har jag varit hos Clas Ohlson och köpt 5 kartoner till, i fall att liksom. I morgon ska jag hämta nycklar hos bostadsbolaget, tvätta kläder och packa det sista. Fullt ös.

Dela i Sociala medier