God…. gäsp…. Jul!

Kom inte i säng förrän efter klockan två natten mot julaftonen. Var hemma hos kompisen J tillsammans med K och hans kompis J. Vi åt julmat, tittade påfilm och hade allmänt trevligt. Därefter åkte jag och K för att rasta hundarna och fastnade sedan en stund i hans bil för att diskutera livets underligheter. Stod sedan efter det en stund och pratade i telefon med vännen A innan det så slutligen blev dags att kasta sig i bingen.

I morse var det upp i ottan som gällde. Redan 10 över 8 begav vi oss iväg hemifrån för att bege oss mot julfirande. Mamma arbetar ju i kyrkan och där var det gemensamhetsjulfirande idag, så undertecknad fick hjälpa till.

Jag har gäspat mej igenom denna dag. Det kändes i morse som om jag drack en hel tunna öl i går kväll hos J, men efter ett par koppar gick det rätt hyggligt. Nu känner jag mig dock mer än livligt sliten och det blir ingen sen kväll i kväll. En kopp glögg, en stor mugg té och sedan ett berg av mackor så är man redo för bingen sedan.

Hur som helst, från oss alla, till er alla: EN RIKTIGT GOD JUL!

Dela i Sociala medier